okt 292017
 

En olycka kommer sällan ensam säger man ju. På måndagen den 9 oktober hittade min man Lori liggandes i ett av husen. Hon hade fött sina bebisar 2 veckor för tidigt. Dessa var tyvärr ouppackade och ofärdiga, därav också avlidna. Lori själv mådde dåligt och andades tungt. Några timmar avled hon själv. Vad som hände vet jag inte. Hon var pigg och glad och sprang omkring i buren kvällen innan. Inget tecken på toxikos. Så tråkigt när detta händer och man inte vet varför. En av baksidorna med marsvinsavel tyvärr.

Sov gott älskade Lorilei! <3

 

 

 

 29 oktober, 2017  Posted by at 13:36 Änglar, Marsvinen, teddy  Add comments

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.