feb 042018
 

I några dagar har jag hållt på att uppdatera min hemsida så den är aktuell överallt. Nya bilder på marsvinen. Inte lätt att ta snygga sådana så här års men de får duga tillsvidare. Nya djur är tillagda och sålda djur borttagna. Känns skönt att vara på banan igen med en aktuell sida. Vår header längst upp på sidan är också uppdaterad och ser det inte ut i din dator som bilden här ovan är det dags att tömma datorns cach på bilder och uppdatera, för sidan ser numer ut som ovan! 😉

Den 10 februari kommer jag fira min födelsedag med att åka på årets första utställning. Den är i vårt grannland Norge och det ska bli både spännande och rolig att åka dit och se hur deras utställningar fungerar. Min ständiga reskamrat Maria ska vara domare och döma Pet och jag ska ta med mig 5 djur att ställa. 3 teddy – 4-ever Annegrisen, Polka Pig’s Orryl Valentine och min egenuppfödda Sockergrynets Kompis samt min nonself Duetten’s Znow och min english crested SCH Saphira’s Remus av Silverklo får följa med. Jag håller tummarna för att framför allt Remus ska få cert och få med sig titel norsk champion hem! *hoppas*

Årets första kullar har vi också att se fram emot. I slutet av februari och i mars kommer de och som det ser ut nu så blir det babyboom då! Vi håller tummarna att allt går vägen!! 

 

 4 februari, 2018  Posted by at 02:24 Bebisar, Marsvinen, Utställning  Add comments

  One Response to “Uppdaterad hemsida och årets första utställning”

  1. Snyggt! Hoppas på en riktigt bra födelsedag med superresultat! <3

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.