feb 172018
 

Nunns Mandy. Foto: Sofie Boyström

 

Nunns Milly Foto: Sofie Boyström

Anne på 4-ever i Danmark har valt att sälja av sina self black och english crested black. Anne är känd för sina fina black. Sofie på Saphira’s och jag bestämde för att köpa djur ihop för att använda i vår foxavel och förstärka den. Vi har beställt 4 english crested honor och 1 hane. 2 honor flyttar till mig medan de andra stannar hos Sofie. Dessa 5 marsvin kommer att samägas av oss båda.

Idag kom de två första flickorna hem till Sofie i Malmö, tack vare fina Anja på Duettens. S har skickat bilder på dessa tjejer och vi har bestämt att Milly stannar i Malmö och Mandy kommer till västkusten! Får tyvärr vänta till den 3 mars, men den som väntar på något gott! 😉

 17 februari, 2018  Posted by at 19:55 English Crested, Marsvinen  Add comments

  2 Responses to “Nytt projekt med Saphira’s”

  1. Jag har förstått att det är mer marsvin än scrap i ditt liv nu för tiden. Roligt att titta in här och se alla fina djur! De här svarta är alldeles fantastiskt fina. Jag hoppas få bli hönsmamma i sommar igen, det är så långt jag går i djurvärlden just nu. Fortsatt lycka till!

    • Tack! <3 Ja marsvin är min friskvård! Fantastiska djur! Hönor är inte dåligt. Egna ägg hade varit toppen. Undrar om grannarna skulle protesera om jag hade några på balkongen?! 😉

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.